Header Bierhuys

Openingstijden

Ma. gesloten
Di. gesloten
Wo. 14:00 - 01:00
Do. 14:00 - 01:00
Vr. 14:00 - 02:00
Za. 14:00 - 02:00
Zo. 14:00 - 01:00

Adres:

van Oudheusdenstraat 3a
3441 AM Woerden

Drinkerij 't Bierhuys afhuren voor een feestje?

Bent u jarig, of  heeft u een ander feestje of misschien een vergadering? Dan is er de mogelijkheid om 't Bierhuys voor een middag, avond of beide af te huren. Dit is alleen mogelijk op zondag, maandag of dinsdag en voor een feestje vanaf 50 personen. Het Bierhuys is een gezellige omgeving voor uw feest, met een maximaal aantal van 80 personen (in de zomermaanden kunt u ook nog gebruik maken van ons ruime terras) De huiskamersfeer, de gastvrijheid vanaf achter de bar en de mogenlijkheid tot livemuziek en eventueel een buffet,  maken de omstandigheden ideaal voor een mooie dag. Ook de bereikbaarheid en parkeerruimte is geen probleem gezien we in de straat naast de hoofdingang van een ondergrondse parkeergarage zitten die aan de centrumring ligt.

Mocht u meer informatie willen hebben over de contities kunt u ons bereiken via het telefoon nummer of het e-mail adres onder aan de vorige home pagina. Wij staan u graag te woord over de mogenlijkheden.

Bierarrangement.

Ons bierarrangement houdt in dat u ons uw voorkeur van soort bier verteld (bijvoorbeeld blonde bieren) en wij zetten u enkele soorten voor begeleid met een bijpassend hapje. Zo kunt u nieuwe bieren leren kennen uit ons brede assortiment.

Het is ook mogelijk om een arrangementkadobon te kopen. Hiermee kunt u bierliefhebbers een gepast kado geven gezien het leuk is om te geven, maar nog leuker is om te krijgen!

Buiten onze arrangementkadobonnen kunt u ook een "gewone" Bierhuyskadobon verkrijgen aan onze bar. Deze kan uiteraard dienen om te besteden uit onze gehele assortiment. Of het nou eten betreft of een paar lekkere glazen speciaalbier (of beide), het is voor een liefhebber een orgineel kado.

Ons eigen Bierhuysbier;


Speciaal gebrouwen voor en samengesteld door 't Bierhuys. Ons eigen Bierhuysbier wordt gebrouwen in Bodegraven bij Brouwerij de Molen. Deze Brouwerij mag zich al drie jaar op rij de beste bierbrouwerij van Nederland noemen.

Speciaal voor het vijfjarig bestaan van Drinkerij 't Bierhuys in 2007 hebben we dit bier laten brouwen. Natuurlijk voor het lustrum maar ook omdat bierliefhebbers zelf ook een uitgesproken smaak hebben. En sinds het begin van 't Bierhuys (nov.2002) heeft ook één van de eigenaars een voor zichzelf nieuw en favoriet bier uitgedacht. Dit Bierhuysbier is een goedverkocht lagerbier van 5,9% alc.vol. wat over het algemeen het hele jaar door op tap staat. Dit bier is ook op fles verkrijgbaar maar ook op grote flessen met de inhoud van 0.75 liter leuk voor thuis of om weg te geven.

Nog een leuke wetenswaardigheid is dat de Brouwer die de ingredienten bij elkaar heeft gezocht en alle lof krijgt over het brouwprodukt en het eindresultaat, heeft zelf het bier na een jaar uitgebracht vanwege het succes in 't Bierhuys maar dan onder de naam "DONDER EN BLIKSEM".

Wat nog leuker voor hem en ons is, is dat het bier in 2009 op plaats 66 staat van de Nederlandse bier top 100.

En sinds ons 10 jarige bestaan in november 2012 hebben wij ook ons Bierhuysbier donker!

Dit bier is samengesteld met en gebrouwen bij Brouwerij De Eem uit Amsersfoort.

Het is gebrouwen (en mede samengesteld) naar de smaak van de eigenaars van 't Bierhuys, het bevat 7,5 % alcohol en is uitsluitend in 't Bierhuys verkrijgbaar!

Proost!